De Vooravond gemist? Amber Gomaa zingt 'Girl on Fire' van Alicia Keys

De Vooravond gemist? Amber Gomaa zingt 'Girl on Fire' van Alicia Keys

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 16 september terugkijken bij Gids.tv.

In De Vooravond werd door geschiedenislerares Lucelle Comvalius gesproken over het tekort aan aandacht voor de vrouwen uit de wereldgeschiedenis. Om de uitzending op toepasselijke wijze af te sluiten zong Amber Gomaa het lied 'Girl on Fire' van Alicia Keys.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? Amber Gomaa zingt 'Girl on Fire' van Alicia Keys Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van woensdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 16 september terugkijken bij Gids.tv. In De Vooravond werd door geschiedenislerares Lucelle Comvalius gesproken over het tekort aan aandacht voor de vrouwen uit de wereldgeschiedenis. Om de uitzending op toepasselijke wijze af te sluiten zong Amber Gomaa het lied 'Girl on Fire' van Alicia Keys. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Grammy's: Alicia Keys staat stil bij overlijden Kobe Bryant Bekijk deze video » Alicia Keys over Nederland tijdens coronacrisis: 'Mijn hart ligt bij jullie' Bekijk deze video »
Muziek :
De Vooravond gemist? Amber Gomaa zingt 'Girl on Fire' van Alicia Keys

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Amber Gomaa zingt 'Girl on Fire' van Alicia Keys of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen