Bizar: boa gewurgd door metroreiziger om aanspreken op mondkapje (video)

Bizar: boa gewurgd door metroreiziger om aanspreken op mondkapje (video)

De coronamaatregelen zorgen regelmatig voor agressie tegen boa's en politieagenten. Anita is boa in Amsterdam. Ze sprak een metroreiziger aan op het feit dat hij geen mondkapje droeg in het openbaar vervoer, waarna hij direct agressief gedrag vertoonde en haar probeerde te wurgen. Anita en vele andere boa's hebben gedemonstreerd op de Dam, om aandacht te vragen voor het geweld waar zij dagelijks mee te maken krijgen.

Bekijk de video van het AD hieronder.

Bizar: <em>boa gewurgd</em> door metroreiziger om aanspreken op mondkapje (video) De coronamaatregelen zorgen regelmatig voor agressie tegen boa's en politieagenten. Anita is boa in Amsterdam. Ze sprak een metroreiziger aan op het feit dat hij geen mondkapje droeg in het openbaar vervoer, waarna hij direct agressief gedrag vertoonde en haar probeerde te wurgen. Anita en vele andere boa's hebben gedemonstreerd op de Dam, om aandacht te vragen voor het geweld waar zij dagelijks mee te maken krijgen. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Op1 gemist? Stella Salden (NU'91): ‘Neem agressie tegen zorgprofessionals serieus’ Bekijk deze video »
Misdaad :
Bizar: boa gewurgd door metroreiziger om aanspreken op mondkapje (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bizar: boa gewurgd door metroreiziger om aanspreken op mondkapje (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen