Fred van Leer: "Van onbegrip naar waardering. Ik hoop daarop!" (video)

Fred van Leer: "Van onbegrip naar waardering. Ik hoop daarop!" (video)

Fred van Leer is mega trots op alle drag queens die meedoen aan het programma Drag Race Holland. Het programma gaat natuurlijk vooral over looks en skills, maar dat is niet het enige. Van Leer vertelt dat hij hoopt dat dit mensen zal verbinden en voor meer begrip gaat zorgen van mensen die dit fenomeen niet goed begrijpen.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

<em>Fred van Leer</em>: &quot;Van onbegrip naar waardering. Ik hoop daarop!&quot; (video) Fred van Leer is mega trots op alle drag queens die meedoen aan het programma Drag Race Holland. Het programma gaat natuurlijk vooral over looks en skills, maar dat is niet het enige. Van Leer vertelt dat hij hoopt dat dit mensen zal verbinden en voor meer begrip gaat zorgen van mensen die dit fenomeen niet goed begrijpen. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Zien: Dit zijn alle juryleden van Drag Race Holland (video) Bekijk deze video »
TV :
Fred van Leer: "Van onbegrip naar waardering. Ik hoop daarop!" (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Fred van Leer: "Van onbegrip naar waardering. Ik hoop daarop!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen