Onderzeeërs uit de Tweede Wereldoorlog ontdekt door duikers (video)

Onderzeeërs uit de Tweede Wereldoorlog ontdekt door duikers (video)

Een internationaal duikteam is bij Phuket (Thailand) gestuit op het wrak van een onderzeeër. Ze hebben op diverse plekken onderzoek gedaan, totdat ze een heel aparte vorm op de bodem zagen liggen. Het bleek een onderzeeëer die qua afmetingen precies overeenkwam met bouwtekeningen van de USS Grenadier. Deze is gezonken na een een bombardement van de Japanners.

Bekijk de video van het Algemeen Dagblad hieronder.

Onderzeeërs uit de <em>Tweede Wereldoorlog</em> ontdekt door duikers (video) Een internationaal duikteam is bij Phuket (Thailand) gestuit op het wrak van een onderzeeër. Ze hebben op diverse plekken onderzoek gedaan, totdat ze een heel aparte vorm op de bodem zagen liggen. Het bleek een onderzeeëer die qua afmetingen precies overeenkwam met bouwtekeningen van de USS Grenadier. Deze is gezonken na een een bombardement van de Japanners. Bekijk de video van het Algemeen Dagblad hieronder. Bekijk ook Rotterdam herdenkt bombardement 80 jaar geleden: bekijk historische beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Onderzeeërs uit de Tweede Wereldoorlog ontdekt door duikers (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Onderzeeërs uit de Tweede Wereldoorlog ontdekt door duikers (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen