Willem II-supporters vieren feest maar mogen stadion niet in (video)

Willem II-supporters vieren feest maar mogen stadion niet in (video)

Er zijn naar schatting zo'n 300 à 400 Willem ll-supporters naar Luxemburg afgereisd voor de wedstrijd van Willem ll in de 2e voorronde van de Europa League tegen Progrès Niederkorn. Ze steken vuurwerk af en zorgen voor flink wat lawaai. Ze kijken de wedstrijd straks op een scherm niet ver van het stadion in Differdange, aangezien ze vanwege coronamaatregelen het stadion niet in mogen.

Bekijk de video van het Brabants Dagblad hieronder.

<em>Willem II-supporters</em> vieren feest maar mogen stadion niet in (video) Er zijn naar schatting zo'n 300 à 400 Willem ll-supporters naar Luxemburg afgereisd voor de wedstrijd van Willem ll in de 2e voorronde van de Europa League tegen Progrès Niederkorn. Ze steken vuurwerk af en zorgen voor flink wat lawaai. Ze kijken de wedstrijd straks op een scherm niet ver van het stadion in Differdange, aangezien ze vanwege coronamaatregelen het stadion niet in mogen. Bekijk de video van het Brabants Dagblad hieronder. Bekijk ook Samenvatting Progrès Niedercorn - Willem II (voorronde Europa League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Willem II-supporters vieren feest maar mogen stadion niet in (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Willem II-supporters vieren feest maar mogen stadion niet in (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen