RIVM wilde rapper Bizzey een ton betalen voor een corona-campagne (video)

RIVM wilde rapper Bizzey een ton betalen voor een corona-campagne (video)

Rapper Bizzey vertelt in een interview met Lange Frans over het RIVM. De organisatie zou hem benaderd hebben om een social media campagne te doen, waarin hij jongeren waarschuwt voor de gevaren van corona. Hij zou hier 100.000 euro voor krijgen, maar hij heeft dit geweigerd aangezien hij het ziet als manipulatie.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

RIVM wilde <em>rapper Bizzey</em> een ton betalen voor een corona-campagne (video) Rapper Bizzey vertelt in een interview met Lange Frans over het RIVM. De organisatie zou hem benaderd hebben om een social media campagne te doen, waarin hij jongeren waarschuwt voor de gevaren van corona. Hij zou hier 100.000 euro voor krijgen, maar hij heeft dit geweigerd aangezien hij het ziet als manipulatie. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Zien: rapper Bizzey bezoekt middelbare school voor gesprek over racisme Bekijk deze video » Video: rapper Bizzey te zien op veel te druk feest Bekijk deze video »
Entertainment :
RIVM wilde rapper Bizzey een ton betalen voor een corona-campagne (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RIVM wilde rapper Bizzey een ton betalen voor een corona-campagne (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen