Op1 gemist? Burgemeester van Delft wil meer vrijheid om maatregelen te treffen

Op1 gemist? Burgemeester van Delft wil meer vrijheid om maatregelen te treffen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 16 september terugkijken bij Gids.tv.

De burgemeester van Delft, Marja van Bijsterveldt, zit bij Op1 aan tafel om te praten over de vrijheid in haar functie. Ze wil dat burgemeesters zelf maatregelen kunnen treffen die werken voor hun steden. ‘Het gaat vooral om maatwerk, niet elke maatregel raakt het doel altijd. Je kunt niet zomaar een blauwdruk over het land leggen.’

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1 gemist?</em> Burgemeester van Delft wil meer vrijheid om maatregelen te treffen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 16 september terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Op1 gemist? Vrijdag kondigt het kabinet regionale maatregelen aan Bekijk deze video » Op1 gemist? Xander van der Wulp: "Wilders weet dat hij politiek kan scoren" Bekijk deze video » Op1 gemist? Edwin, Victor en Mattijs hackten Twitteraccount van Donald Trump Bekijk deze video » Op1 gemist? André Kuipers over enorme politieke druk op NASA Bekijk deze video » De burgemeester van Delft, Marja van Bijsterveldt, zit bij Op1 aan tafel om te praten over de vrijheid in haar functie. Ze wil dat burgemeesters zelf maatregelen kunnen treffen die werken voor hun steden. ‘Het gaat vooral om maatwerk, niet elke maatregel raakt het doel altijd. Je kunt niet zomaar een blauwdruk over het land leggen.’ Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Geluidsman Jan-Willem ontslagen: "Er is geen werk meer voor geluidsmensen" (Op1) Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Burgemeester van Delft wil meer vrijheid om maatregelen te treffen

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Burgemeester van Delft wil meer vrijheid om maatregelen te treffen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen