Zien: studenten TU Delft verbreken wereldrecord bierkratten stapelen

Zien: studenten TU Delft verbreken wereldrecord bierkratten stapelen

Studenten van de TU in Delft hebben drie weken lang gebouwd aan deze 30 meter lange brug van bierkratten. Ze hebben ruim een jaar lang onderzoek gedaan naar bouwtechnieken met bierkratten om het huidige record van 26,69 meter te verbreken. Morgen (17 september) gaan de steigers eronderuit en moet de brug een uur lang blijven staan om het wereldrecord te verbreken.

Bekijk de video van het AD hieronder.

Zien: studenten TU Delft verbreken wereldrecord <em>bierkratten stapelen</em> Studenten van de TU in Delft hebben drie weken lang gebouwd aan deze 30 meter lange brug van bierkratten. Ze hebben ruim een jaar lang onderzoek gedaan naar bouwtechnieken met bierkratten om het huidige record van 26,69 meter te verbreken. Morgen (17 september) gaan de steigers eronderuit en moet de brug een uur lang blijven staan om het wereldrecord te verbreken. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Bizarre beelden: duiker Arnaud Jerald bereikt diepte van 112 meter en breekt record Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: studenten TU Delft verbreken wereldrecord bierkratten stapelen

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: studenten TU Delft verbreken wereldrecord bierkratten stapelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen