Op1 gemist? Edwin, Victor en Mattijs hackten Twitteraccount van Donald Trump

Op1 gemist? Edwin, Victor en Mattijs hackten Twitteraccount van Donald Trump

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 16 september terugkijken bij Gids.tv.

Hackers Edwin, Victor en Mattijs drongen binnen in het Twitteraccount van Donald Trump. "Wij reageren op een brand, een database is gelekt en wachtwoorden zijn bekend. Dan ga je ingrijpen, mensen en organisaties ga je helpen."

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1 gemist?</em> Edwin, Victor en Mattijs hackten Twitteraccount van Donald Trump Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 16 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 16 september terugkijken bij Gids.tv. Hackers Edwin, Victor en Mattijs drongen binnen in het Twitteraccount van Donald Trump. "Wij reageren op een brand, een database is gelekt en wachtwoorden zijn bekend. Dan ga je ingrijpen, mensen en organisaties ga je helpen." Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Geluidsman Jan-Willem ontslagen: "Er is geen werk meer voor geluidsmensen" (Op1) Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Edwin, Victor en Mattijs hackten Twitteraccount van Donald TrumpPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Edwin, Victor en Mattijs hackten Twitteraccount van Donald Trump of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier