Shownieuws: Ouders Sylvie Meis zijn niet bij haar huwelijk: ‘Ongelooflijk pijnlijk’

Shownieuws: Ouders Sylvie Meis zijn niet bij haar huwelijk: ‘Ongelooflijk pijnlijk’

Sylvie Meis stapt dit weekend in het huwelijksbootje, maar er zijn twee grote afwezigen op haar bruiloft. De ouders van de socialite kunnen niet bij het huwelijk in Florence aanwezig zijn.

Vader Sylvie is ernstig ziek
In Shownieuws wordt dit nieuws uitgebreid besproken. Sylvie heeft aan een Duitse krant laten weten dat haar vader een nierziekte heeft, en dat het daarom in verband met corona niet verantwoord voor hem is om naar Italië af te reizen. Meis laat weten dat deze beslissing 'ongelooflijk pijnlijk' is.

Bekijk het nieuws over het huwelijk van Sylvie Meis in de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Shownieuws</em>: Ouders Sylvie Meis zijn niet bij haar huwelijk: ‘Ongelooflijk pijnlijk’ Sylvie Meis stapt dit weekend in het huwelijksbootje, maar er zijn twee grote afwezigen op haar bruiloft. De ouders van de socialite kunnen niet bij het huwelijk in Florence aanwezig zijn. Bekijk ook Video: Estavana Polman wenst Sylvie Meis een fijne huwelijksdag toe Bekijk deze video » Vader Sylvie is ernstig ziekIn Shownieuws wordt dit nieuws uitgebreid besproken. Sylvie heeft aan een Duitse krant laten weten dat haar vader een nierziekte heeft, en dat het daarom in verband met corona niet verantwoord voor hem is om naar Italië af te reizen. Meis laat weten dat deze beslissing 'ongelooflijk pijnlijk' is. Bekijk het nieuws over het huwelijk van Sylvie Meis in de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Video: Huwelijk Sylvie Meis volledig zonder mobiele telefoons Bekijk deze video » Video: bijna bruid-Sylvie Meis brengt bezoek aan Damián in Denemarken Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: Ouders Sylvie Meis zijn niet bij haar huwelijk: ‘Ongelooflijk pijnlijk’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier