Jinek gemist? Oud-collega Veerle Hammerstein mist Derk Wiersum elke dag

Jinek gemist? Oud-collega Veerle Hammerstein mist Derk Wiersum elke dag

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 16 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Advocaat Veerle Hammerstein vertelt bij Jinek hoe groot de impact is van de moord op haar oud-collega en vriend Derk Wiersum. “Ik voel het verdriet elke dag. En ik mis hem ook elke dag. Als mens, als Derk en als mijn hulplijn die er niet meer is.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Oud-collega Veerle Hammerstein mist Derk Wiersum elke dag Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 16 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Anouar Taghi ontkent betrokkenheid bij moord op Derk Wiersum (video) Bekijk deze video » Advocaat Veerle Hammerstein vertelt bij Jinek hoe groot de impact is van de moord op haar oud-collega en vriend Derk Wiersum. “Ik voel het verdriet elke dag. En ik mis hem ook elke dag. Als mens, als Derk en als mijn hulplijn die er niet meer is.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Oud-collega Veerle Hammerstein mist Derk Wiersum elke dagCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Oud-collega Veerle Hammerstein mist Derk Wiersum elke dag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier