Akwasi geëerd met FunX-award voor inzet Black Lives Matter: bekijk zijn video

Akwasi geëerd met FunX-award voor inzet Black Lives Matter: bekijk zijn video

Bekijk hier de felle discussie tussen Beau en Akwasi.

Akwasi heeft woensdagavond de Power Award van FunX in ontvangst mogen nemen. De rapper kreeg deze prijs voor zijn inzet voor Black Lives Matter en strijd tegen racisme. “Deze award wil ik graag opdragen aan iedereen die wel eens een vuist in de lucht heeft gegooid. Gooi 'm nog hoger en raak de sterren aan”, was de reactie van Akwasi op de award van de radiozender.

Akwasi al maanden veelbesproken
Akwasi is al maanden onderwerp van gesprek. Hij deed omstreden uitspraken over Zwarte Piet en voerde een felle discussie bij Beau. Ook ontstond er veel ophef toen het OM besloot om Akwasi niet te vervolgen om zijn ‘opruiende’ uitspraken tijdens de BLM-demonstratie op de Amsterdamse Dam.

Bekijk de Black Lives Matter-video van Akwasi die FunX plaatste ter ere van de award hieronder.

<em>Akwasi</em> geëerd met FunX-award voor inzet <em>Black Lives Matter</em>: bekijk zijn video Bekijk hier de felle discussie tussen Beau en Akwasi. Akwasi heeft woensdagavond de Power Award van FunX in ontvangst mogen nemen. De rapper kreeg deze prijs voor zijn inzet voor Black Lives Matter en strijd tegen racisme. “Deze award wil ik graag opdragen aan iedereen die wel eens een vuist in de lucht heeft gegooid. Gooi 'm nog hoger en raak de sterren aan”, was de reactie van Akwasi op de award van de radiozender. Bekijk ook Video: wordt Akwasi veroordeeld na gewelddadige tweets over Zwarte Piet? Bekijk deze video » Akwasi al maanden veelbesprokenAkwasi is al maanden onderwerp van gesprek. Hij deed omstreden uitspraken over Zwarte Piet en voerde een felle discussie bij Beau. Ook ontstond er veel ophef toen het OM besloot om Akwasi niet te vervolgen om zijn ‘opruiende’ uitspraken tijdens de BLM-demonstratie op de Amsterdamse Dam. Bekijk de Black Lives Matter-video van Akwasi die FunX plaatste ter ere van de award hieronder. Veronica Inside: 'We gaan verder waar we gebleven waren, met Akwasi!' (video) Bekijk deze video » Officier van Justitie van rascisme-zaak gehaald: hier zie je waarom (video) Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Akwasi geëerd met FunX-award voor inzet Black Lives Matter: bekijk zijn video of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier