Zien: Michal Kwiatkowski en Richard Carapaz delen winst etappe 18 Tour de France

Zien: Michal Kwiatkowski en Richard Carapaz delen winst etappe 18 Tour de France

Michal Kwiatkowski komt weliswaar een paar centimeter eerder over de streep, maar in feite deelt hij de winst met zijn teamgenoot Richard Carapaz. De twee renners van het geplaagde Team INEOS reden lang op kop en komen uiteindelijk samen over de finish.

Zien: <em>Michal Kwiatkowski</em> en <em>Richard Carapaz</em> delen winst etappe 18 Tour de France Michal Kwiatkowski komt weliswaar een paar centimeter eerder over de streep, maar in feite deelt hij de winst met zijn teamgenoot Richard Carapaz. De twee renners van het geplaagde Team INEOS reden lang op kop en komen uiteindelijk samen over de finish. StreakerNa de finish lijkt het wel alsof de heren de Tour de France hebben gewonnen, maar in feite heeft Team INEOS deze Tour verloren: kopman Egan Bernal moest opgeven vanwege slechte resultaten en een pijnlijke rug. Overigens kwam er in de laatste meters van deze etappe nog een streaker (met kleren aan) het parcours op; hij kon niet verhinderen dat de winst naar INEOS ging. Bekijk hierboven hoe Michal Kwiatkowski en Richard Carapaz over de finish komen. Bekijk ook Tour de France: Miguel Ángel López wint etappe 17 na heroïsche beklimming (video) Bekijk deze video » Tour de France: bekijk de samenvatting van etappe 17 Bekijk deze video »
Wielrennen :
Zien: Michal Kwiatkowski en Richard Carapaz delen winst etappe 18 Tour de France

Streaker
Na de finish lijkt het wel alsof de heren de Tour de France hebben gewonnen, maar in feite heeft Team INEOS deze Tour verloren: kopman Egan Bernal moest opgeven vanwege slechte resultaten en een pijnlijke rug. Overigens kwam er in de laatste meters van deze etappe nog een streaker (met kleren aan) het parcours op; hij kon niet verhinderen dat de winst naar INEOS ging.

Bekijk hierboven hoe Michal Kwiatkowski en Richard Carapaz over de finish komen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV