Tour de France: bekijk de samenvatting van etappe 18

Tour de France: bekijk de samenvatting van etappe 18

Als Tadej Pogacar nog een aanval op de gele trui van Primoz Roglic wilde plaatsen, moest het vandaag (donderdag 17 september) gebeuren. Dit was namelijk de laatste bergetappe van deze loodzware Tour de France.

<em>Tour de France</em>: bekijk de samenvatting van etappe 18 Als Tadej Pogacar nog een aanval op de gele trui van Primoz Roglic wilde plaatsen, moest het vandaag (donderdag 17 september) gebeuren. Dit was namelijk de laatste bergetappe van deze loodzware Tour de France. INEOSDat lukte Pogacar echter niet; de benen van Roglic leken zelfs nog iets beter te zijn dan die van zijn naaste concurrent. Voor Team INEOS bood etappe achttien de mogelijkheid om een kleine pleister op de wonden te plakken na een desastreus verlopen Tour. Kopman Egan Bernal was hopeloos uit vorm en moest de Tour verlaten, maar Michal Kwiatkowski en Richard Carapaz kwamen wél samen als winnaar over de streep. Bekijk de samenvatting van de achttiende etappe van de Tour de France hierboven. Bekijk ook Zien: Michal Kwiatkowski en Richard Carapaz delen winst etappe 18 Tour de France Bekijk deze video » Wout van Aert uitgeblust na etappe 18: "Het ging niet van harte" (video) Bekijk deze video »
Wielrennen :
Tour de France: bekijk de samenvatting van etappe 18

INEOS
Dat lukte Pogacar echter niet; de benen van Roglic leken zelfs nog iets beter te zijn dan die van zijn naaste concurrent. Voor Team INEOS bood etappe achttien de mogelijkheid om een kleine pleister op de wonden te plakken na een desastreus verlopen Tour. Kopman Egan Bernal was hopeloos uit vorm en moest de Tour verlaten, maar Michal Kwiatkowski en Richard Carapaz kwamen wél samen als winnaar over de streep.

Bekijk de samenvatting van de achttiende etappe van de Tour de France hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV