Willem-Alexander en Máxima leren Frysk en fietsen in Friesland, bekijk de beelden

Willem-Alexander en Máxima leren Frysk en fietsen in Friesland, bekijk de beelden

Voor het eerst sinds lange tijd is het koningspaar weer op streekbezoek geweest! Ze bezochten in Friesland onder andere een kaasmakerij en kregen Friese les.

Op de fiets
Ook ging het paar, heel Hollands, op de fiets. Daar had Máxima niet helemaal op gerekend, maar gelukkig ging het allemaal goed met haar oranje jurk.

Mini-koningsdag
Justine Marcella, hoofdredacteur van Vorsten, vertelt dat een streekbezoek normaal gesproken een soort mini-koningsdag is. Nu konden mensen helaas niet langs de route kijken en zwaaien vanwege de coronacrisis.

Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard.

<em>Willem-Alexander</em> en <em>Máxima</em> leren Frysk en fietsen in Friesland, bekijk de beelden Voor het eerst sinds lange tijd is het koningspaar weer op streekbezoek geweest! Ze bezochten in Friesland onder andere een kaasmakerij en kregen Friese les. Op de fietsOok ging het paar, heel Hollands, op de fiets. Daar had Máxima niet helemaal op gerekend, maar gelukkig ging het allemaal goed met haar oranje jurk. Mini-koningsdagJustine Marcella, hoofdredacteur van Vorsten, vertelt dat een streekbezoek normaal gesproken een soort mini-koningsdag is. Nu konden mensen helaas niet langs de route kijken en zwaaien vanwege de coronacrisis. Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard. Bekijk ook Prinsjesdag 2020: dit draagt Máxima (video) Bekijk deze video » Alle ogen op Maxima: wat was het verhaal achter de jurk? (RTL Boulevard) Bekijk deze video » LuckyTV: Koningin Máxima wordt getest op coronavirus: ‘Kijk haar eens smullen’ Bekijk deze video »
Royals :
Willem-Alexander en Máxima leren Frysk en fietsen in Friesland, bekijk de beelden

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Willem-Alexander en Máxima leren Frysk en fietsen in Friesland, bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen