Peter R. de Vries verbijsterd door martelkamers criminelen: "Heel luguber" (video)

Peter R. de Vries verbijsterd door martelkamers criminelen: "Heel luguber" (video)

Enkele maanden geleden werden er een aantal gruwelijke martelkamers van de onderwereld ontdekt in Noord-Brabant. Het proces tegen de verdachten is inmiddels van start gegaan, en daarbij zijn ook nieuwe beelden van de martelkamers getoond. Zelfs Peter R. de Vries had in zijn lange carrière nog nooit zoiets gezien. "Heel luguber," aldus de koelbloedige misdaadverslaggever.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

<em>Peter R. de Vries</em> verbijsterd door martelkamers criminelen: &quot;Heel luguber&quot; (video) Enkele maanden geleden werden er een aantal gruwelijke martelkamers van de onderwereld ontdekt in Noord-Brabant. Het proces tegen de verdachten is inmiddels van start gegaan, en daarbij zijn ook nieuwe beelden van de martelkamers getoond. Zelfs Peter R. de Vries had in zijn lange carrière nog nooit zoiets gezien. "Heel luguber," aldus de koelbloedige misdaadverslaggever. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Heftige beelden: politie ontdekt onderwereldgevangenis Bekijk deze video » Zien: Peter R. de Vries enorm geschrokken van criminele martelkamers Bekijk deze video »
Misdaad :
Peter R. de Vries verbijsterd door martelkamers criminelen: "Heel luguber" (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Peter R. de Vries verbijsterd door martelkamers criminelen: "Heel luguber" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen