Zien: Leco van Zadelhoff wijst uitnodiging voor bruiloft van Sylvie Meis af

Zien: Leco van Zadelhoff wijst uitnodiging voor bruiloft van Sylvie Meis af

Socialite Sylvie Meis treedt dit weekend eindelijk in het huwelijk met haar Duitse geliefde Niclas Castello. Bij RTL Boulevard werd Leco van Zadelhoff gevraagd waarom hij eigenlijk niet bij de bruiloft aanwezig is. De stylist had wel een uitnodiging gehad, maar heeft die vriendelijk afgewezen; hij is simpelweg te druk met zijn werk.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

Zien: <em>Leco van Zadelhoff</em> wijst uitnodiging voor bruiloft van Sylvie Meis af Socialite Sylvie Meis treedt dit weekend eindelijk in het huwelijk met haar Duitse geliefde Niclas Castello. Bij RTL Boulevard werd Leco van Zadelhoff gevraagd waarom hij eigenlijk niet bij de bruiloft aanwezig is. De stylist had wel een uitnodiging gehad, maar heeft die vriendelijk afgewezen; hij is simpelweg te druk met zijn werk. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Shownieuws: Ouders Sylvie Meis zijn niet bij haar huwelijk: ‘Ongelooflijk pijnlijk’ Bekijk deze video » Zien: Sylvie Meis op weg naar bruiloft, Damián lijkt er totaal geen zin in te hebben Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Leco van Zadelhoff wijst uitnodiging voor bruiloft van Sylvie Meis af

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Leco van Zadelhoff wijst uitnodiging voor bruiloft van Sylvie Meis af of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen