Deputy gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Deputy gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: Deputy

Deputy gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is de nieuwe Amerikaanse politieserie Deputy elke donderdag om 20:30 uur met dubbele afleveringen te zien op Veronica. LeidingWanneer de pas gekozen sheriff van Los Angeles dood neervalt, wordt Bill Hollister aangewezen om zijn plaats in te nemen en moet plots de leiding over een van de grootste politie-eenheden ter wereld nemen. Keiharde aanpakHet gaat om 10.000 man in het moderne Wilde Westen waar Bill de leiding over krijgt. Daar is niet iedereen even blij mee. De jonge en losgeslagen politieagent trekt zich niets aan van de regels, maar zijn keiharde aanpak heeft ook succes.
Uitzending :
Deputy gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vanaf vanavond is de nieuwe Amerikaanse politieserie Deputy elke donderdag om 20:30 uur met dubbele afleveringen te zien op Veronica.

Leiding
Wanneer de pas gekozen sheriff van Los Angeles dood neervalt, wordt Bill Hollister aangewezen om zijn plaats in te nemen en moet plots de leiding over een van de grootste politie-eenheden ter wereld nemen.

Keiharde aanpak
Het gaat om 10.000 man in het moderne Wilde Westen waar Bill de leiding over krijgt. Daar is niet iedereen even blij mee. De jonge en losgeslagen politieagent trekt zich niets aan van de regels, maar zijn keiharde aanpak heeft ook succes.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Deputy gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen