Martien Meiland is helemaal in zijn element tijdens de verhuizing: 'Net alsof ik in de winkel sta!'

Martien Meiland is helemaal in zijn element tijdens de verhuizing: 'Net alsof ik in de winkel sta!'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Chateau Meiland van donderdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van Chateau Meiland van 17 september terugkijken bij Gids.tv.

Martien Meiland is helemaal in zijn element tijdens de verhuizing. ''Het is net alsof ik in de winkel sta! Ik pak dingen in en zeg nog net niet: 'Is het een cadeautje mevrouw?' '' Volgens Martien is verhuizen ook net een soort hobby. ''Ik kan niet wachten.''

Bekijk het fragment uit Chateau Meiland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv.

<em>Martien Meiland</em> is helemaal in zijn element tijdens de verhuizing: 'Net alsof ik in de winkel sta!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Chateau Meiland van donderdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van Chateau Meiland van 17 september terugkijken bij Gids.tv. Martien Meiland is helemaal in zijn element tijdens de verhuizing. ''Het is net alsof ik in de winkel sta! Ik pak dingen in en zeg nog net niet: 'Is het een cadeautje mevrouw?' '' Volgens Martien is verhuizen ook net een soort hobby. ''Ik kan niet wachten.'' Bekijk het fragment uit Chateau Meiland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Maxime Meiland: "Martien heeft liever een goede tas dan goede conditie" (video) Bekijk deze video » Maxime Meiland in paniek: feestje in Hengelo dreigt Project X te worden (video) Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien demonstreert hoe hij verhuisdoos inpakt: ‘Is het een cadeautje?’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Martien Meiland is helemaal in zijn element tijdens de verhuizing: 'Net alsof ik in de winkel sta!'

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Martien Meiland is helemaal in zijn element tijdens de verhuizing: 'Net alsof ik in de winkel sta!' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen