Beste Zangers: Tabitha zingt 'Ik hou van mij' (video)

Beste Zangers: Tabitha zingt 'Ik hou van mij' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Tabitha zingt deze week voor Miss Montreal het lied 'Ik hou van mij'. Daarmee brengt ze een glimlach op de gezichten van de andere zangers op de bank.

Bekijk het fragment hieronder. Beste Zangers is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beste Zangers:</em> Tabitha zingt 'Ik hou van mij' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Tabitha zingt deze week voor Miss Montreal het lied 'Ik hou van mij'. Daarmee brengt ze een glimlach op de gezichten van de andere zangers op de bank. Bekijk het fragment hieronder. Beste Zangers is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1: Suzan en Freek vertellen over emotioneel moment in Beste Zangers Bekijk deze video » Beste Zangers: Tabitha zingt 'Hemingway' van BLØF (video) Bekijk deze video » Beste Zangers: Tabitha zingt 'Verloren' (video) Bekijk deze video »
TV :
Beste Zangers: Tabitha zingt 'Ik hou van mij' (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beste Zangers: Tabitha zingt 'Ik hou van mij' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen