Zien: Sylvie Meis kiest strategische plek voor knuffel met Damián vanwege paparazzi

Zien: Sylvie Meis kiest strategische plek voor knuffel met Damián vanwege paparazzi

Het vierdaagse droomhuwelijk van Sylvie Meis en de Duitse kunstenaar Niclas Castello is op donderdag 17 september van start gegaan in Italië. Het stel is inmiddels al in ondertrouw gegaan, en dat werd gevierd; zo koos Meis een bijzonder strategische plek voor een knuffel met zoon Damián.

Zien: <em>Sylvie Meis</em> kiest strategische plek voor knuffel met Damián vanwege paparazzi Het vierdaagse droomhuwelijk van Sylvie Meis en de Duitse kunstenaar Niclas Castello is op donderdag 17 september van start gegaan in Italië. Het stel is inmiddels al in ondertrouw gegaan, en dat werd gevierd; zo koos Meis een bijzonder strategische plek voor een knuffel met zoon Damián. PaparazziUiteraard lagen de Nederlandse én Duitse paparazzi constant op de loer, en Meis gaf de fotografen wat ze wilden. Ze besloot als een echte vorstin op het balkon te gaan staan en uitgerekend daar een lange omhelzing met haar zoon aan het grote publiek te tonen. Zoals altijd weet Meis op perfecte wijze de boulevardpers van materiaal te voorzien. Bekijk de beelden van Sylvie Meis hierboven. Bekijk ook Zien: Sylvie Meis op weg naar bruiloft, Damián lijkt er totaal geen zin in te hebben Bekijk deze video » Zien: Leco van Zadelhoff wijst uitnodiging voor bruiloft van Sylvie Meis af Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Sylvie Meis kiest strategische plek voor knuffel met Damián vanwege paparazzi

Paparazzi
Uiteraard lagen de Nederlandse én Duitse paparazzi constant op de loer, en Meis gaf de fotografen wat ze wilden. Ze besloot als een echte vorstin op het balkon te gaan staan en uitgerekend daar een lange omhelzing met haar zoon aan het grote publiek te tonen. Zoals altijd weet Meis op perfecte wijze de boulevardpers van materiaal te voorzien.

Bekijk de beelden van Sylvie Meis hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Sylvie Meis kiest strategische plek voor knuffel met Damián vanwege paparazzi of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen