Op1 gemist? John van den Heuvel over Rutte en Wilders (video)

Op1 gemist? John van den Heuvel over Rutte en Wilders (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 17 september terugkijken bij Gids.tv.

Ook John van den Heuvel uit zijn mening over de regering. Op de vraag 'waar staan we met de rechtsstaat', antwoordt hij dat hij het goed vindt dat Rutte afstand neemt van de woorden van Wilders. ''Ik heb me wel een beetje geïrriteerd aan de stellingen van Wilders. Het heeft rechtstreeks invloed op de werkvloer.''

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? John van den Heuvel over Rutte en Wilders (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 17 september terugkijken bij Gids.tv. Ook John van den Heuvel uit zijn mening over de regering. Op de vraag 'waar staan we met de rechtsstaat', antwoordt hij dat hij het goed vindt dat Rutte afstand neemt van de woorden van Wilders. ''Ik heb me wel een beetje geïrriteerd aan de stellingen van Wilders. Het heeft rechtstreeks invloed op de werkvloer.'' Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Xander van der Wulp: "Wilders weet dat hij politiek kan scoren" Bekijk deze video » Op1 gemist? Edwin, Victor en Mattijs hackten Twitteraccount van Donald Trump Bekijk deze video » Op1 gemist? André Kuipers over enorme politieke druk op NASA Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? John van den Heuvel over Rutte en Wilders (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? John van den Heuvel over Rutte en Wilders (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen