Op1 gemist? John van den Heuvel over corruptie binnen de politie

Op1 gemist? John van den Heuvel over corruptie binnen de politie

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 17 september terugkijken bij Gids.tv.

John van den Heuvel vertelt in Op1 over corruptie binnen de politie. Voor grote criminele organisaties is het heel handig om samen te werken met iemand van de politie, omdat zij vaak waardevolle informatie kunnen leveren. Op dit moment wordt er meer onderzoek gedaan naar corruptie. ''Ik denk dat er wel een aantal mensen die bij de opsporingsdiensten werken nu met samengeknepen billen zitten af te wachten op wat er gaat gebeuren.''

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? John van den Heuvel over corruptie binnen de politie Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 17 september terugkijken bij Gids.tv. John van den Heuvel vertelt in Op1 over corruptie binnen de politie. Voor grote criminele organisaties is het heel handig om samen te werken met iemand van de politie, omdat zij vaak waardevolle informatie kunnen leveren. Op dit moment wordt er meer onderzoek gedaan naar corruptie. ''Ik denk dat er wel een aantal mensen die bij de opsporingsdiensten werken nu met samengeknepen billen zitten af te wachten op wat er gaat gebeuren.'' Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Xander van der Wulp: "Wilders weet dat hij politiek kan scoren" Bekijk deze video » Op1 gemist? Edwin, Victor en Mattijs hackten Twitteraccount van Donald Trump Bekijk deze video » Op1 gemist? André Kuipers over enorme politieke druk op NASA Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? John van den Heuvel over corruptie binnen de politie

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? John van den Heuvel over corruptie binnen de politie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen