Samenvatting Kiki Bertens - Polona Hercog (WTA-toernooi Rome)

Samenvatting Kiki Bertens - Polona Hercog (WTA-toernooi Rome)

Kiki Bertens meldde zich af voor de US Open om zich optimaal voor te kunnen bereiden op het graveltoernooi van Roland Garros. Op het WTA-toernooi van Rome, dat ook op gravel gespeeld wordt, hoopte ze haar topvorm te kunnen vinden. Dat lukte helaas niet.

Samenvatting <em>Kiki Bertens - Polona Hercog</em> (WTA-toernooi Rome) Kiki Bertens meldde zich af voor de US Open om zich optimaal voor te kunnen bereiden op het graveltoernooi van Roland Garros. Op het WTA-toernooi van Rome, dat ook op gravel gespeeld wordt, hoopte ze haar topvorm te kunnen vinden. Dat lukte helaas niet. Polona HercogBertens kwam in de tweede ronde van het WTA-toernooi van Rome voor het eerst in actie sinds de coronapauze. Tegenstander was Polona Hercog, de Sloveense nummer vijftig van de wereld. Het werd een lijdensweg voor Bertens, die maar niet in haar spel kwam. Uiteindelijk ging ze zelfs met 0-2 in sets onderuit. Bekijk de samenvatting van Kiki Bertens - Polona Hercog hierboven. Bekijk ook Video: "Kiki Bertens nog niet fit, niet wedstrijdklaar" Bekijk deze video » Samenvatting Ann Li - Arantxa Rus (US Open 2020) Bekijk deze video »
Tennis :
Samenvatting Kiki Bertens - Polona Hercog (WTA-toernooi Rome)

Polona Hercog
Bertens kwam in de tweede ronde van het WTA-toernooi van Rome voor het eerst in actie sinds de coronapauze. Tegenstander was Polona Hercog, de Sloveense nummer vijftig van de wereld. Het werd een lijdensweg voor Bertens, die maar niet in haar spel kwam. Uiteindelijk ging ze zelfs met 0-2 in sets onderuit.

Bekijk de samenvatting van Kiki Bertens - Polona Hercog hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Kiki Bertens - Polona Hercog (WTA-toernooi Rome) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier