Op1 gemist? Sybrand van Haersma Buma over de bescherming van Nederlands erfgoed

Op1 gemist? Sybrand van Haersma Buma over de bescherming van Nederlands erfgoed

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 17 september terugkijken bij Gids.tv.

Sybrand van Haersma Buma praat in Op1 over de bescherming van het Nederlands erfgoed en hoe hij dit gaat aanpakken. Dit is namelijk zijn taak als voorzitter van de nieuwe 'Commissie Collectie Nederland'. ''De ideeën zijn er wel, maar we hebben er meerdere.''

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Sybrand van Haersma Buma over de bescherming van Nederlands erfgoed Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 17 september. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 17 september terugkijken bij Gids.tv. Sybrand van Haersma Buma praat in Op1 over de bescherming van het Nederlands erfgoed en hoe hij dit gaat aanpakken. Dit is namelijk zijn taak als voorzitter van de nieuwe 'Commissie Collectie Nederland'. ''De ideeën zijn er wel, maar we hebben er meerdere.'' Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ozcan Akyol: "Er is nooit eentje die zegt, ik ben gewoon een racist" (Op1) Bekijk deze video » Op1 gemist? Clash tussen Faiza Oulahsen en Benno Baksteen over KLM Bekijk deze video » Op1 gemist? Ronnie Flex moest huilen nadat hij docu over zichzelf zag Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Sybrand van Haersma Buma over de bescherming van Nederlands erfgoed

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Sybrand van Haersma Buma over de bescherming van Nederlands erfgoed of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen