Docu Where to Invade Next? gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Where to Invade Next? gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Docu: Where to Invade Next?

Docu Where to Invade Next? gemist? Bekijk hier de hele uitzending Documentairemaker Michael Moore gaat in Europa op zoek naar oplossingen voor sociaal-economische kwesties in de VS. Gewapend met de Amerikaanse vlag valt hij Europese landen binnen om die vlag daar symbolisch te planten bij de mensen die hij ontmoet. ColaIn Italië spreekt Moore mensen over vakantiedagen, een regeling die in Amerika ontbreekt. In Frankrijk eet hij mee in een schoolkantine waar gezond wordt gegeten en waar Moore de enige is die cola drinkt. In Portugal ziet hij politieagenten die nuchter over drugs denken. UtøyaMoore weet met zijn vlag zelfs door te dringen tot het presidentiële paleis van Slovenië. In Noorwegen praat hij met een vader wiens zoon om het leven is gekomen tijdens de schietpartij van Anders Breivik op Utøya en in Duitsland bekijkt hij hoe het land met zijn verleden omgaat.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Documentairemaker Michael Moore gaat in Europa op zoek naar oplossingen voor sociaal-economische kwesties in de VS. Gewapend met de Amerikaanse vlag valt hij Europese landen binnen om die vlag daar symbolisch te planten bij de mensen die hij ontmoet.

Cola
In Italië spreekt Moore mensen over vakantiedagen, een regeling die in Amerika ontbreekt. In Frankrijk eet hij mee in een schoolkantine waar gezond wordt gegeten en waar Moore de enige is die cola drinkt. In Portugal ziet hij politieagenten die nuchter over drugs denken.

Utøya
Moore weet met zijn vlag zelfs door te dringen tot het presidentiële paleis van Slovenië. In Noorwegen praat hij met een vader wiens zoon om het leven is gekomen tijdens de schietpartij van Anders Breivik op Utøya en in Duitsland bekijkt hij hoe het land met zijn verleden omgaat.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Docu Where to Invade Next? gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen