LuckyTV: Wopke Hoekstra bestempelt fractiemedewerker CDA als "hoer"

LuckyTV: Wopke Hoekstra bestempelt fractiemedewerker CDA als "hoer"

Na Prinsjesdag moest minister van Financiën Wopke Hoekstra even flink stoom afblazen, en dus is hij met een grote groep op stap geweest in Den Haag. Als een echte student voelt hij zijn collega's aan de tand: "Heb je nog wat gedaan gister, Koolmees? Heb je lekker zitten zuipen?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 17 september. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 17 september terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: Wopke Hoekstra bestempelt fractiemedewerker CDA als &quot;hoer&quot; Na Prinsjesdag moest minister van Financiën Wopke Hoekstra even flink stoom afblazen, en dus is hij met een grote groep op stap geweest in Den Haag. Als een echte student voelt hij zijn collega's aan de tand: "Heb je nog wat gedaan gister, Koolmees? Heb je lekker zitten zuipen?" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 17 september. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 17 september terugkijken bij Gids.tv. SeksistischVervolgens weidt Hoekstra uit over de mensen met wie hij is wezen stappen, waarbij een seksistische opmerking nooit ver weg is: "Ik ben gisteren nog naar het Plein geweest met een hele groep. Met die Sofie en, hoe heet ze, Marije. Nou, dan weet je het wel: dat is een beetje een hoer." Hoekstra heeft helaas niet door dat Khadija Arib zijn microfoon per ongeluk heeft aangezet. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: de eerste LuckyTV bij Jinek over Prinsjesdag 2020 Bekijk deze video » LuckyTV: Koningin Máxima wordt getest op coronavirus: ‘Kijk haar eens smullen’ Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: Wopke Hoekstra bestempelt fractiemedewerker CDA als "hoer"

Seksistisch
Vervolgens weidt Hoekstra uit over de mensen met wie hij is wezen stappen, waarbij een seksistische opmerking nooit ver weg is: "Ik ben gisteren nog naar het Plein geweest met een hele groep. Met die Sofie en, hoe heet ze, Marije. Nou, dan weet je het wel: dat is een beetje een hoer." Hoekstra heeft helaas niet door dat Khadija Arib zijn microfoon per ongeluk heeft aangezet.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: Wopke Hoekstra bestempelt fractiemedewerker CDA als "hoer" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen