Jinek gemist? Geert Wilders pakte Mark Rutte hard aan: "Hij zet de boel op scherp"

Jinek gemist? Geert Wilders pakte Mark Rutte hard aan: "Hij zet de boel op scherp"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 17 september. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 17 september terugkijken bij Gids.tv.

In Jinek werd ook de tweede dag van de Algemene Politieke Beschouwingen nabesproken. Wouter de Winther zag hoe PVV-leider Geert Wilders de frontale aanval op premier Mark Rutte koos. Het is een stijl die we van Wilders gewend zijn, en daarmee zet hij de boel - in de woorden van De Winther - "wel op scherp".

Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Geert Wilders pakte Mark Rutte hard aan: &quot;Hij zet de boel op scherp&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 17 september. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 17 september terugkijken bij Gids.tv. In Jinek werd ook de tweede dag van de Algemene Politieke Beschouwingen nabesproken. Wouter de Winther zag hoe PVV-leider Geert Wilders de frontale aanval op premier Mark Rutte koos. Het is een stijl die we van Wilders gewend zijn, en daarmee zet hij de boel - in de woorden van De Winther - "wel op scherp". Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Geert Wilders gaat los bij Algemene Beschouwingen over Akwasi en 'corrupt Nederland' Bekijk deze video » LuckyTV: Geert Wilders geobsedeerd door Opsporing Verzocht: ‘Ik moet dat kijken!’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek gemist? Geert Wilders pakte Mark Rutte hard aan: "Hij zet de boel op scherp"

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Geert Wilders pakte Mark Rutte hard aan: "Hij zet de boel op scherp" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen