Jinek gemist? Suzanne Schulting dommelt altijd weg bij de Tour de France

Jinek gemist? Suzanne Schulting dommelt altijd weg bij de Tour de France

<em>Jinek</em> gemist? Suzanne Schulting dommelt altijd weg bij de <em>Tour de France</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 17 september. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 17 september terugkijken bij Gids.tv. Shorttrackster Suzanne Schulting verklaart bij Jinek de liefde aan de Tour de France. Als topsporter traint ze vaak 's ochtends, waarna ze 's middags tijd heeft om te ontspannen. Niets helpt daar beter bij dan het commentaar van de Tour-verslaggevers en het geluid van de helikopter. "Dan dommel ik zo weg voor een middagdutje," aldus Schulting. Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Michal Kwiatkowski en Richard Carapaz delen winst etappe 18 Tour de France Bekijk deze video » Tour de France: bekijk de samenvatting van etappe 18 Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek gemist? Suzanne Schulting dommelt altijd weg bij de Tour de France

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van donderdag 17 september. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 17 september terugkijken bij Gids.tv.

Shorttrackster Suzanne Schulting verklaart bij Jinek de liefde aan de Tour de France. Als topsporter traint ze vaak 's ochtends, waarna ze 's middags tijd heeft om te ontspannen. Niets helpt daar beter bij dan het commentaar van de Tour-verslaggevers en het geluid van de helikopter. "Dan dommel ik zo weg voor een middagdutje," aldus Schulting.

Bekijk het fragment uit Jinek hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Suzanne Schulting dommelt altijd weg bij de Tour de France of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier