Kijk LIVE naar persconferentie Rutte over nieuwe coronamaatregelen (18 september)

Kijk LIVE naar persconferentie Rutte over nieuwe coronamaatregelen (18 september)

Kijk hierboven op vrijdag 18 september vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge.

In de afgelopen dagen is het aantal coronabesmettingen in recordtempo opgelopen en dus is het kabinet genoodzaakt om strengere coronamaatregelen aan te kondigen. Mark Rutte en Hugo de Jonge zullen daarom weer een persconferentie geven op vrijdag 18 september.

Horeca
Het grootste deel van de aangescherpte regels is al uitgelekt. Daaruit blijkt dat vooral de horeca weer ongenadig hard geraakt zal worden: er wordt in bepaalde gebieden een avondklok van 01.00 uur ingesteld en de regels omtrent het bezoek worden strenger. Deze regels zullen vooral in de Randstad gaan gelden, waar de besmettingen het hardst oplopen.

Kijk hierboven op vrijdag 18 september vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge over de strengere coronamaatregelen. Hieronder kun je de vorige persconferentie van Rutte en De Jonge, van 1 september, terugkijken.

Kijk LIVE naar persconferentie Rutte over <em>nieuwe coronamaatregelen</em> (18 september) Kijk hierboven op vrijdag 18 september vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. In de afgelopen dagen is het aantal coronabesmettingen in recordtempo opgelopen en dus is het kabinet genoodzaakt om strengere coronamaatregelen aan te kondigen. Mark Rutte en Hugo de Jonge zullen daarom weer een persconferentie geven op vrijdag 18 september. HorecaHet grootste deel van de aangescherpte regels is al uitgelekt. Daaruit blijkt dat vooral de horeca weer ongenadig hard geraakt zal worden: er wordt in bepaalde gebieden een avondklok van 01.00 uur ingesteld en de regels omtrent het bezoek worden strenger. Deze regels zullen vooral in de Randstad gaan gelden, waar de besmettingen het hardst oplopen. Kijk hierboven op vrijdag 18 september vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge over de strengere coronamaatregelen. Hieronder kun je de vorige persconferentie van Rutte en De Jonge, van 1 september, terugkijken.
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie Rutte over nieuwe coronamaatregelen (18 september)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie Rutte over nieuwe coronamaatregelen (18 september) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen