Video: Extinction Rebellion-demonstratie bij Zuidas Amsterdam

Video: Extinction Rebellion-demonstratie bij Zuidas Amsterdam

De actiegroep Extinction Rebellion is momenteel aan het demonstreren in Amsterdam. In weerwil van de politie heeft de groep de kruising van de Beethovenstraat met de Gustav Mahlerlaan geblokkeerd. Verzoeken om te vertrekken worden in de lucht geslagen waardoor aanhoudingen vermoedelijk zullen volgen.

Burgerberaad over klimaatverandering
De demonstranten willen een zogeheten burgerberaad, waarbij een groep burgers met experts gaat praten om haalbare voorstellen te doen om klimaatverandering tegen te gaan, zo meldt AT5. Bekijk beelden vanaf de Zuidas hieronder.


Video: <em>Extinction Rebellion</em>-demonstratie bij Zuidas Amsterdam De actiegroep Extinction Rebellion is momenteel aan het demonstreren in Amsterdam. In weerwil van de politie heeft de groep de kruising van de Beethovenstraat met de Gustav Mahlerlaan geblokkeerd. Verzoeken om te vertrekken worden in de lucht geslagen waardoor aanhoudingen vermoedelijk zullen volgen. Burgerberaad over klimaatveranderingDe demonstranten willen een zogeheten burgerberaad, waarbij een groep burgers met experts gaat praten om haalbare voorstellen te doen om klimaatverandering tegen te gaan, zo meldt AT5. Bekijk beelden vanaf de Zuidas hieronder.
Nieuws :
Video: Extinction Rebellion-demonstratie bij Zuidas Amsterdam

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Extinction Rebellion-demonstratie bij Zuidas Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen