Bizarre beelden: meisje fietst bellend over vluchtstrook A4 bij Rijswijk

Bizarre beelden: meisje fietst bellend over vluchtstrook A4 bij Rijswijk

Op de A4 bij Rijswijk zullen automobilisten nogal raar hebben opgekeken, vanwege een nogal bizarre situatie. Een meisje fietste over de vluchtstrook, terwijl ze druk aan het bellen was. Dit is te zien in beelden van Goedemorgen Nederland. De politie heeft het telefonerende meisje van de snelweg geplukt, het is niet bekend hoe ze op de vluchtstrook terecht is gekomen.

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hierboven. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Bizarre beelden: meisje <em>fietst bellend over vluchtstrook</em> A4 bij Rijswijk Op de A4 bij Rijswijk zullen automobilisten nogal raar hebben opgekeken, vanwege een nogal bizarre situatie. Een meisje fietste over de vluchtstrook, terwijl ze druk aan het bellen was. Dit is te zien in beelden van Goedemorgen Nederland. De politie heeft het telefonerende meisje van de snelweg geplukt, het is niet bekend hoe ze op de vluchtstrook terecht is gekomen. Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hierboven. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Video: politie stopt studentenfeest in park Leiden Bekijk deze video » Video: Extinction Rebellion-demonstratie bij Zuidas Amsterdam Bekijk deze video »
TV :
Bizarre beelden: meisje fietst bellend over vluchtstrook A4 bij Rijswijk

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bizarre beelden: meisje fietst bellend over vluchtstrook A4 bij Rijswijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen