Dennis in Drag Race Holland: Ma'MaQueen door fascinatie voor zwanger zijn

Dennis in Drag Race Holland: Ma'MaQueen door fascinatie voor zwanger zijn

Bekijk hier wat er nieuw te zien is op Videoland in september 2020.

Dennis Bijleveld is dragqueen Ma'MaQueen in Drag Race Holland en heeft een bijzonder verhaal. “Ma'MaQueen komt voort uit mijn fascinatie voor zwanger zijn. Ik wil ook heel graag in mijn leven zwanger worden”, vertelt Dennis. “Veel mensen denken: het kan niet want je bent een man. Ik heb natuurlijk geen baarmoeder, dat snap ik ook wel. Maar dat wil niet zeggen dat er niet een kindje in mijn buik kan groeien.”

Bekijk de AD-video waarin Dennis zich voorstelt en opmaakt als Ma'MaQueen hieronder. Drag Race Holland is vanaf vrijdag 18 september wekelijks te zien op Videoland.

Dennis in <em>Drag Race Holland</em>: Ma'MaQueen door fascinatie voor zwanger zijn Bekijk hier wat er nieuw te zien is op Videoland in september 2020. Dennis Bijleveld is dragqueen Ma'MaQueen in Drag Race Holland en heeft een bijzonder verhaal. “Ma'MaQueen komt voort uit mijn fascinatie voor zwanger zijn. Ik wil ook heel graag in mijn leven zwanger worden”, vertelt Dennis. “Veel mensen denken: het kan niet want je bent een man. Ik heb natuurlijk geen baarmoeder, dat snap ik ook wel. Maar dat wil niet zeggen dat er niet een kindje in mijn buik kan groeien.” Bekijk de AD-video waarin Dennis zich voorstelt en opmaakt als Ma'MaQueen hieronder. Drag Race Holland is vanaf vrijdag 18 september wekelijks te zien op Videoland. Zien: eerste beelden Drag Race Holland beloven meteen spectaculaire opdracht Bekijk deze video » Patty Pam-Pam in Drag Race Holland: "Valt er hier nog wat te naaien?" (video) Bekijk deze video »
TV :
Dennis in Drag Race Holland: Ma'MaQueen door fascinatie voor zwanger zijn

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dennis in Drag Race Holland: Ma'MaQueen door fascinatie voor zwanger zijn of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen