Heel Holland Bakt Kids start 3 oktober: ‘Papa is mijn assistent’ (video)

Heel Holland Bakt Kids start 3 oktober: ‘Papa is mijn assistent’ (video)

Binnenkort gaat er een gloednieuwe versie van Heel Holland Bakt van start. Kinderen gaan deze keer hun bakkunsten laten zien in Heel Holland Bakt Kids. Gelukkig hoeven ze niet alles zelf te doen, ze krijgen hulp van een vader, moeder of een andere volwassene waar ze mee in één huis wonen. “Ik doe het meeste en papa is mijn assistent”, aldus een van de jonge deelnemers.

Ook André, Janny en Robèrt zijn erbij
Verder lijkt Heel Holland Bakt Kids heel erg op de versie voor volwassenen. Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven vormen de jury en André van Duin is als presentator weer van de partij. En de kinderen doen er alles aan om tot meesterbakker te worden verkozen.

Bekijk beelden van Heel Holland Bakt Kids in de video hieronder.

Heel Holland Bakt Kids is vanaf zaterdag 3 oktober wekelijks om 19.25 uur te zien op NPO Zapp. Je kunt alle uitzendingen van Heel Holland Bakt Kids terugkijken op Gids.tv.

<em>Heel Holland Bakt Kids</em> start 3 oktober: ‘Papa is mijn assistent’ (video) Binnenkort gaat er een gloednieuwe versie van Heel Holland Bakt van start. Kinderen gaan deze keer hun bakkunsten laten zien in Heel Holland Bakt Kids. Gelukkig hoeven ze niet alles zelf te doen, ze krijgen hulp van een vader, moeder of een andere volwassene waar ze mee in één huis wonen. “Ik doe het meeste en papa is mijn assistent”, aldus een van de jonge deelnemers. Bekijk ook Heel Holland Bakt Kids: bekijk de eerste beelden (video) Bekijk deze video » Ook André, Janny en Robèrt zijn erbijVerder lijkt Heel Holland Bakt Kids heel erg op de versie voor volwassenen. Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven vormen de jury en André van Duin is als presentator weer van de partij. En de kinderen doen er alles aan om tot meesterbakker te worden verkozen. Bekijk beelden van Heel Holland Bakt Kids in de video hieronder. Heel Holland Bakt Kids is vanaf zaterdag 3 oktober wekelijks om 19.25 uur te zien op NPO Zapp. Je kunt alle uitzendingen van Heel Holland Bakt Kids terugkijken op Gids.tv. Op1: Robert van Beckhoven over technische opdrachten bij Heel Holland Bakt Bekijk deze video » Zien: dramatische tompoucen in Het beste van Heel Holland Bakt Bekijk deze video »
TV :
Heel Holland Bakt Kids start 3 oktober: ‘Papa is mijn assistent’ (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Heel Holland Bakt Kids start 3 oktober: ‘Papa is mijn assistent’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen