Niet Normaal Vies: schoonmaker Tuğrul aan de slag na bloederige steekpartij

Niet Normaal Vies: schoonmaker Tuğrul aan de slag na bloederige steekpartij

In de serie Niet Normaal Vies: De Wereld Van Schoonmaker Tuğrul is te zien dat Tuğrul in allerlei heftige situaties terecht kan komen. De schoonmaker moet aan de slag na een steekpartij. Hij laat de bloedsporen zien, en merkt dat het bloed er hoogstens een paar uur ligt.

Bekijk het fragment van Niet Normaal Vies: De Wereld Van Schoonmaker Tuğrul hieronder.

Niet Normaal Vies: De Wereld Van Schoonmaker Tuğrul is elke donderdag om 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Niet Normaal Vies: De Wereld Van Schoonmaker Tuğrul terugkijken bij Gids.tv.

<em>Niet Normaal Vies</em>: schoonmaker Tuğrul aan de slag na bloederige steekpartij In de serie Niet Normaal Vies: De Wereld Van Schoonmaker Tuğrul is te zien dat Tuğrul in allerlei heftige situaties terecht kan komen. De schoonmaker moet aan de slag na een steekpartij. Hij laat de bloedsporen zien, en merkt dat het bloed er hoogstens een paar uur ligt. Bekijk het fragment van Niet Normaal Vies: De Wereld Van Schoonmaker Tuğrul hieronder. Niet Normaal Vies: De Wereld Van Schoonmaker Tuğrul is elke donderdag om 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Niet Normaal Vies: De Wereld Van Schoonmaker Tuğrul terugkijken bij Gids.tv. Tuğrul vertelt over Niet normaal vies: "Heftigste was badkamer met 150 kilo poep" Bekijk deze video » Niet Normaal Vies: Tuğrul doet gevaarlijk werk met duivenpoep, lijkvocht, bloed en meer Bekijk deze video »
TV :
Niet Normaal Vies: schoonmaker Tuğrul aan de slag na bloederige steekpartij

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Niet Normaal Vies: schoonmaker Tuğrul aan de slag na bloederige steekpartij of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen