Wilfred Genee laat Jeroen van der Boom bij studio staan na vete: 'Net te laat' (video)

Wilfred Genee laat Jeroen van der Boom bij studio staan na vete: 'Net te laat' (video)

Dat Wilfred Genee en Jeroen van der Boom niet goed met elkaar door een deur kunnen, wordt nog eens duidelijk in de radio-uitzending van Veronica Inside. Genee wordt namelijk gebeld door de receptie dat Van der Boom bij de studio stond te wachten, maar Genee is niet van plan om hem hartelijk te ontvangen. “Net te laat.”

'Jeroen van der Boom kan wel zanglessen gebruiken'
De heren van het tv-programma Veronica Inside hebben Van der Boom flink de grond ingeboord. Zo werd er onder meer gezegd dat hij wel een paar zanglessen kon gebruiken. "Hij mag meedoen bij de Toppers omdat die Gordon zo vervelend is”, aldus Johan Derksen. Van der Boom heeft al laten weten niet meer in de radioshow van Genee te willen komen.

Bekijk het moment waarop Wilfred Genee Jeroen van der Boom bij de studio laat staan in de video hieronder.

Wilfred Genee laat <em>Jeroen van der Boom</em> bij studio staan na vete: 'Net te laat' (video) Dat Wilfred Genee en Jeroen van der Boom niet goed met elkaar door een deur kunnen, wordt nog eens duidelijk in de radio-uitzending van Veronica Inside. Genee wordt namelijk gebeld door de receptie dat Van der Boom bij de studio stond te wachten, maar Genee is niet van plan om hem hartelijk te ontvangen. “Net te laat.” Zien: Jeroen van der Boom boos op Johan Derksen na goedbedoelde tip in VI Bekijk deze video » 'Jeroen van der Boom kan wel zanglessen gebruiken'De heren van het tv-programma Veronica Inside hebben Van der Boom flink de grond ingeboord. Zo werd er onder meer gezegd dat hij wel een paar zanglessen kon gebruiken. "Hij mag meedoen bij de Toppers omdat die Gordon zo vervelend is”, aldus Johan Derksen. Van der Boom heeft al laten weten niet meer in de radioshow van Genee te willen komen. Bekijk het moment waarop Wilfred Genee Jeroen van der Boom bij de studio laat staan in de video hieronder. VI gemist? Feyenoord in zee met Disney: "Sneeuwwitje en de 7 dicks?" Bekijk deze video » Veronica Inside: Johan slaat terug na kritiek van Tofik Dibi (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Wilfred Genee laat Jeroen van der Boom bij studio staan na vete: 'Net te laat' (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wilfred Genee laat Jeroen van der Boom bij studio staan na vete: 'Net te laat' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen