Zien: Politie heft blokkade Zuidas Amsterdam van Extinction Rebellion op

Zien: Politie heft blokkade Zuidas Amsterdam van Extinction Rebellion op

De politie maakt een einde aan de blokkade van de actiegroep Extinction Rebellion in Amsterdam. Een grote groep mensen blokkeert een aantal wegen om aandacht te vragen voor klimaatbeleid.

Actievoerders willen aandacht voor klimaatbeleid
De politie heeft de demonstranten opgeroepen om te vertrekken, maar dit verzoek werd genegeerd. De politie heeft daarom besloten om in te grijpen, de actievoerders worden van de straat gehaald en afgevoerd.

Bekijk beelden van Hart Van Nederland van de actie in Amsterdam in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Politie heft <em>blokkade Zuidas</em> Amsterdam van Extinction Rebellion op De politie maakt een einde aan de blokkade van de actiegroep Extinction Rebellion in Amsterdam. Een grote groep mensen blokkeert een aantal wegen om aandacht te vragen voor klimaatbeleid. Actievoerders willen aandacht voor klimaatbeleidDe politie heeft de demonstranten opgeroepen om te vertrekken, maar dit verzoek werd genegeerd. De politie heeft daarom besloten om in te grijpen, de actievoerders worden van de straat gehaald en afgevoerd. Bekijk beelden van Hart Van Nederland van de actie in Amsterdam in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Zien: opnieuw massale protesten in Belarus (video) Bekijk deze video » Video: Extinction Rebellion-demonstratie bij Zuidas Amsterdam Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Politie heft blokkade Zuidas Amsterdam van Extinction Rebellion opJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Politie heft blokkade Zuidas Amsterdam van Extinction Rebellion op of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen