Zien: Sylvie Meis en Niclas zoenend gespot vlak voor bruiloft in Florence

Zien: Sylvie Meis en Niclas zoenend gespot vlak voor bruiloft in Florence

Sylvie Meis maakt zich op voor haar grote bruiloft dit weekend in Florence, en Shownieuws volgt deze socialite op de voet. Bij het chique hotel waar zij verblijft is ze zoenend gespot met haar verloofde Niclas Castello.

Tweede huwelijksbootje voor Sylvie Meis
Sylvie stapt dit weekend in Italië voor de tweede keer in het huwelijksbootje. Eerder was de presentatrice getrouwd met Rafael van der Vaart. Het grote feest kent wel een smet, haar ouders kunnen door corona niet bij de trouwceremonie aanwezig zijn. Haar zoon Damián zal Meis weggeven.

Bekijk de beelden van de zoenende Sylvie en Niclas in de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Sylvie Meis</em> en Niclas zoenend gespot vlak voor bruiloft in Florence Sylvie Meis maakt zich op voor haar grote bruiloft dit weekend in Florence, en Shownieuws volgt deze socialite op de voet. Bij het chique hotel waar zij verblijft is ze zoenend gespot met haar verloofde Niclas Castello. Bekijk ook Video: hier trouwt Sylvie Meis, in Villa Cora in Florence (Italië) Bekijk deze video » Tweede huwelijksbootje voor Sylvie MeisSylvie stapt dit weekend in Italië voor de tweede keer in het huwelijksbootje. Eerder was de presentatrice getrouwd met Rafael van der Vaart. Het grote feest kent wel een smet, haar ouders kunnen door corona niet bij de trouwceremonie aanwezig zijn. Haar zoon Damián zal Meis weggeven. Bekijk de beelden van de zoenende Sylvie en Niclas in de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Sylvie Meis op weg naar bruiloft, Damián lijkt er totaal geen zin in te hebben Bekijk deze video » Zien: Sylvie Meis kiest strategische plek voor knuffel met Damián vanwege paparazzi Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Sylvie Meis en Niclas zoenend gespot vlak voor bruiloft in Florence

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Sylvie Meis en Niclas zoenend gespot vlak voor bruiloft in Florence of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen