Ferd Grapperhaus heeft strafblad na schenden coronaregels: bekijk zijn reactie (video)

Ferd Grapperhaus heeft strafblad na schenden coronaregels: bekijk zijn reactie (video)

Er is veel ophef ontstaan doordat Ferd Grapperhaus op zijn bruiloft de coronaregels heeft overtreden. Inmiddels heeft de minsister een boete en aantekening gekregen op zijn strafblad, net als iedere andere burger die deze regels aan zijn laars lapt.

Kamer mag beslissen over minister van justitie met strafblad
“Ik heb net als ieder ander die een coronaboete van deze hoogte heeft gekregen, een aantekening in mijn justitiële documentatie gekregen”, zegt de minister van Justitie en Veiligheid. “Dat is mogelijk, het is een overtreding. Het is aan de Kamer om te zeggen wat men daarvan vindt.”

Bekijk de reactie van Ferd Grapperhaus op zijn strafblad en boete in de video van het AD hieronder.

<em>Ferd Grapperhaus</em> heeft strafblad na schenden coronaregels: bekijk zijn reactie (video) Er is veel ophef ontstaan doordat Ferd Grapperhaus op zijn bruiloft de coronaregels heeft overtreden. Inmiddels heeft de minsister een boete en aantekening gekregen op zijn strafblad, net als iedere andere burger die deze regels aan zijn laars lapt. Bekijk ook Zien: Ferd Grapperhaus overtreedt meer coronaregels in nieuwe beelden bruiloft Bekijk deze video » Kamer mag beslissen over minister van justitie met strafblad“Ik heb net als ieder ander die een coronaboete van deze hoogte heeft gekregen, een aantekening in mijn justitiële documentatie gekregen”, zegt de minister van Justitie en Veiligheid. “Dat is mogelijk, het is een overtreding. Het is aan de Kamer om te zeggen wat men daarvan vindt.” Bekijk de reactie van Ferd Grapperhaus op zijn strafblad en boete in de video van het AD hieronder. Hans Teeuwen maakt Ferd Grapperhaus belachelijk: "Ik was gewoon kacheltje lam" (video) Bekijk deze video » Bizar: 600 Tilburgers met Grapperhaus-maskers op bij silent bingo (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Ferd Grapperhaus heeft strafblad na schenden coronaregels: bekijk zijn reactie (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ferd Grapperhaus heeft strafblad na schenden coronaregels: bekijk zijn reactie (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen