Kijk LIVE naar etappe 20 van de Tour de France 2020

Kijk LIVE naar etappe 20 van de Tour de France 2020

Kijk hierboven zaterdag vanaf 13.10 uur LIVE naar de twintigste etappe van de Tour de France.

De Tour de France loopt op zijn einde. Deze twintigste etappe gaat beslissen of Primoz Roglic de winnaar is van de Tour van 2020. De twintigste etappe, die op zaterdag september wordt verreden, begint om 13.30 uur in Bourg-en-Bresse en finisht naar verwachting rond 17.40 uur in Champagnole.

Lees hier waar je de twintigste etappe live op tv kunt kijken.

De tijdrit over ruim 36 kilometer start in Lure. Over 15 kilometer is de tijdrit redelijk vlak, daarna begint het klimmen met stijgingspercentages tot een procent of 5. In de laatste drie kilometer van de tijdrit is het echt klimmen: de Planche de Belle Filles gaat met een gemiddeld stijgingspercentage van 8,1% als categorie 1-berg door het leven.

De twintigste etappe van de Tour de France 2020 is op zaterdag 19 september te zien op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén (Sporza). Je kunt de etappe ook live volgen via de livestream hierboven.

Kijk LIVE naar etappe 20 van de <em>Tour de France</em> 2020 Kijk hierboven zaterdag vanaf 13.10 uur LIVE naar de twintigste etappe van de Tour de France. De Tour de France loopt op zijn einde. Deze twintigste etappe gaat beslissen of Primoz Roglic de winnaar is van de Tour van 2020. De twintigste etappe, die op zaterdag september wordt verreden, begint om 13.30 uur in Bourg-en-Bresse en finisht naar verwachting rond 17.40 uur in Champagnole. Lees hier waar je de twintigste etappe live op tv kunt kijken. De tijdrit over ruim 36 kilometer start in Lure. Over 15 kilometer is de tijdrit redelijk vlak, daarna begint het klimmen met stijgingspercentages tot een procent of 5. In de laatste drie kilometer van de tijdrit is het echt klimmen: de Planche de Belle Filles gaat met een gemiddeld stijgingspercentage van 8,1% als categorie 1-berg door het leven. De twintigste etappe van de Tour de France 2020 is op zaterdag 19 september te zien op NPO 1, Eurosport 1 en België Eén (Sporza). Je kunt de etappe ook live volgen via de livestream hierboven. Bekijk ook Tour de France: bekijk de samenvatting van etappe 18 Bekijk deze video » Jinek gemist? Suzanne Schulting dommelt altijd weg bij de Tour de France Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar etappe 20 van de Tour de France 2020

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar etappe 20 van de Tour de France 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen