Wordt Frank de Boer bondscoach? Ronald de Boer: ‘Nog geen witte rook’ (video)

Wordt Frank de Boer bondscoach? Ronald de Boer: ‘Nog geen witte rook’ (video)

Ronald de Boer doet nog even geheimzinnig en laat in het midden of zijn tweelingbroer Frank de Boer echt de nieuwe bondscoach wordt of niet. “Ik weet van niks natuurlijk”, zegt Ronald. “Ik zeg altijd: waar rook is is vuur. Ik kan niet ontkennen dat er wat gaande is. Maar er is nog geen witte rook te melden.”

Bekijk de reactie van Ronald de Boer en anderen op de nieuwe trainer van het Nederlands elftal in de video van het AD hieronder.

Wordt <em>Frank de Boer bondscoach</em>? Ronald de Boer: ‘Nog geen witte rook’ (video) Ronald de Boer doet nog even geheimzinnig en laat in het midden of zijn tweelingbroer Frank de Boer echt de nieuwe bondscoach wordt of niet. “Ik weet van niks natuurlijk”, zegt Ronald. “Ik zeg altijd: waar rook is is vuur. Ik kan niet ontkennen dat er wat gaande is. Maar er is nog geen witte rook te melden.” Bekijk de reactie van Ronald de Boer en anderen op de nieuwe trainer van het Nederlands elftal in de video van het AD hieronder. Op1: Kees Jansma ziet deze twee coaches als opvolgers Ronald Koeman bij Oranje Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Zo denken mensen over Frank de Boer als nieuwe bondscoach Bekijk deze video »
Voetbal :
Wordt Frank de Boer bondscoach? Ronald de Boer: ‘Nog geen witte rook’ (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wordt Frank de Boer bondscoach? Ronald de Boer: ‘Nog geen witte rook’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen