André Hazes wil niet trouwen in coronatijd: 'Dan komen er Grapperhaus-foto’s van mij'

André Hazes wil niet trouwen in coronatijd: 'Dan komen er Grapperhaus-foto’s van mij'

André Hazes legt zijn ziel en zaligheid in zijn nieuwe plaat, zo verklaart hij ook de liefde aan zijn Monique. Een huwelijk zit er alleen nog niet in, vertelt de volkszanger bij Sterren.nl. “Zeker ooit. Alleen zou ik dat nooit in coronatijd doen. Dan komen er ook van mij foto's zoals van Grapperhaus. Ik wil lekker echt een feestje.”

Bekijk het interview met André Hazes in de video van Sterren.nl hieronder.

<em>André Hazes</em> wil niet trouwen in coronatijd: 'Dan komen er Grapperhaus-foto’s van mij' André Hazes legt zijn ziel en zaligheid in zijn nieuwe plaat, zo verklaart hij ook de liefde aan zijn Monique. Een huwelijk zit er alleen nog niet in, vertelt de volkszanger bij Sterren.nl. “Zeker ooit. Alleen zou ik dat nooit in coronatijd doen. Dan komen er ook van mij foto's zoals van Grapperhaus. Ik wil lekker echt een feestje.” Bekijk het interview met André Hazes in de video van Sterren.nl hieronder. Getekend voor het Leven: tatoeage Andre Hazes lijkt op Michael Jackson Bekijk deze video » Zoontjes Roxeanne en André Hazes dansen bij optreden: bekijk de schattige beelden Bekijk deze video »

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op André Hazes wil niet trouwen in coronatijd: 'Dan komen er Grapperhaus-foto’s van mij' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen