De 3 Sterren Camping met rapper Donnie en Monic Hendrickx: bekijk eerste beelden

De 3 Sterren Camping met rapper Donnie en Monic Hendrickx: bekijk eerste beelden

Nick, Simon en Kees gaan in het nieuwe programma De 3 Sterren Camping een retraite verzorgen voor bekende Nederlanders. En je kunt nu al de eerste beelden bekijken.

Veel lol met sterren op de camping
In het nieuwe programma ontvangen de drie heren verschillende sterren op hun camping, zoals rapper Donnie, Monic Hendrickx, Sanne Hans en André Hazes. Ze nemen de tijd om terug te blikken op het jaar 2020 maar ook om muziek te maken. En in de eerste beelden is te zien dat ze ook veel lol hebben met elkaar.

Bekijk de eerste beelden van De 3 Sterren Camping hieronder.

De 3 Sterren Camping is vanaf 22 september om 20.25 uur te zien op NPO3. Vanaf dan kun je alle afleveringen van De 3 Sterren Camping terugkijken bij Gids.tv.

<em>De 3 Sterren Camping</em> met rapper Donnie en Monic Hendrickx: bekijk eerste beelden Nick, Simon en Kees gaan in het nieuwe programma De 3 Sterren Camping een retraite verzorgen voor bekende Nederlanders. En je kunt nu al de eerste beelden bekijken. Veel lol met sterren op de campingIn het nieuwe programma ontvangen de drie heren verschillende sterren op hun camping, zoals rapper Donnie, Monic Hendrickx, Sanne Hans en André Hazes. Ze nemen de tijd om terug te blikken op het jaar 2020 maar ook om muziek te maken. En in de eerste beelden is te zien dat ze ook veel lol hebben met elkaar. Bekijk de eerste beelden van De 3 Sterren Camping hieronder. De 3 Sterren Camping is vanaf 22 september om 20.25 uur te zien op NPO3. Vanaf dan kun je alle afleveringen van De 3 Sterren Camping terugkijken bij Gids.tv. Jinek gemist? Nick & Simon gingen naar LA voor nieuwe cd in Simon & Garfunkel-stijl Bekijk deze video » Hit The Road: Miss Magic Merlot zingt 'Big Spender' (audities) Bekijk deze video »

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De 3 Sterren Camping met rapper Donnie en Monic Hendrickx: bekijk eerste beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen