Zien: politie maakt einde aan studentenfeest in Leiden (video)

Zien: politie maakt einde aan studentenfeest in Leiden (video)

Gisteravond heeft de politie een einde gemaakt aan een studentenfeest in Leiden. In het Van der Werfpark vloeide de drank rijkelijk. Het zou gaan om eerstejaars studenten. Er is veel verbazing bij buurtbewoners: "Ongelofelijk, ik begrijp er niks van. Ze moeten hun verstand erbij houden."

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder:

Zien: politie maakt einde aan <em>studentenfeest in Leiden</em> (video) Gisteravond heeft de politie een einde gemaakt aan een studentenfeest in Leiden. In het Van der Werfpark vloeide de drank rijkelijk. Het zou gaan om eerstejaars studenten. Er is veel verbazing bij buurtbewoners: "Ongelofelijk, ik begrijp er niks van. Ze moeten hun verstand erbij houden." Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder: Bekijk ook Zien: Politie heft blokkade Zuidas Amsterdam van Extinction Rebellion op Bekijk deze video » Herdenking moord Derk Wiersum: vlaggen halfstok bij collega's (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: politie maakt einde aan studentenfeest in Leiden (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: politie maakt einde aan studentenfeest in Leiden (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen