David Neres is terug: "Er staan 2 maanden voor zo'n blessure, voor mij werden het er 9" (video)

David Neres is terug: "Er staan 2 maanden voor zo'n blessure, voor mij werden het er 9" (video)

Na een emotionele periode vol met tegenslagen is David Neres terug. De Braziliaan raakte vorig jaar in het uitduel met Chelsea geblesseerd, doordat hij een misstap maakte. Er wachtte hem een lang revalidatieproces, want hij is er ruim negen maanden uitgeweest. Dit was voor hem een ontzettend heftige periode, wat zeker niet altijd makkelijk was om gemotiveerd te blijven. Afgelopen weekend maakte de vleugelaanvaller in het competitieduel met Sparta Rotterdam zijn officiële rentree.

Bekijk de video van AFC Ajax hieronder.

<em>David Neres</em> is terug: &quot;Er staan 2 maanden voor zo'n blessure, voor mij werden het er 9&quot; (video) Na een emotionele periode vol met tegenslagen is David Neres terug. De Braziliaan raakte vorig jaar in het uitduel met Chelsea geblesseerd, doordat hij een misstap maakte. Er wachtte hem een lang revalidatieproces, want hij is er ruim negen maanden uitgeweest. Dit was voor hem een ontzettend heftige periode, wat zeker niet altijd makkelijk was om gemotiveerd te blijven. Afgelopen weekend maakte de vleugelaanvaller in het competitieduel met Sparta Rotterdam zijn officiële rentree. Bekijk de video van AFC Ajax hieronder. Bekijk ook Ajax Taste Buddies: David Neres en Antony moeten raden wat ze eten (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
David Neres is terug: "Er staan 2 maanden voor zo'n blessure, voor mij werden het er 9" (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op David Neres is terug: "Er staan 2 maanden voor zo'n blessure, voor mij werden het er 9" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen