Zien: voorbereidingen huwelijk Sylvie Meis en Niclas in volle gang (video)

Zien: voorbereidingen huwelijk Sylvie Meis en Niclas in volle gang (video)

Kosten noch moeite zijn gespaard voor de sprookjesbruiloft van Sylvie Meis en haar Niclas Castello. Het stel is momenteel in Florence waar de Toscaanse bruiloft zaterdag (19 september) plaats zal vinden in een chique hotel. De voorbereidingen voor de grote dag zijn daar in volle gang en RTL Boulevard was erbij.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder:

Zien: voorbereidingen huwelijk <em>Sylvie Meis en Niclas</em> in volle gang (video) Kosten noch moeite zijn gespaard voor de sprookjesbruiloft van Sylvie Meis en haar Niclas Castello. Het stel is momenteel in Florence waar de Toscaanse bruiloft zaterdag (19 september) plaats zal vinden in een chique hotel. De voorbereidingen voor de grote dag zijn daar in volle gang en RTL Boulevard was erbij. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder: Bekijk ook Zien: Leco van Zadelhoff wijst uitnodiging voor bruiloft van Sylvie Meis af Bekijk deze video » Video: zoons René Froger slaan handen ineen voor nieuwe single Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: voorbereidingen huwelijk Sylvie Meis en Niclas in volle gang (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: voorbereidingen huwelijk Sylvie Meis en Niclas in volle gang (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen