De Vooravond gemist? Thomas Erdbrink: "Nederlanders bepalen zelf wel wat ze doen"

De Vooravond gemist? Thomas Erdbrink: "Nederlanders bepalen zelf wel wat ze doen"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 18 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Naar aanleiding van de nieuw aangekondigde maatregelen gaan de gasten en presentatoren in gesprek. Volgens Thomas Erdbrink is Nederland slachtoffer geworden van zijn eigen beleid en denken wij minder na over het gezamenlijke belang. In andere delen van Europa is de instelling anders, waardoor het beleid beter zou werken.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond gemist?</em> Thomas Erdbrink: &quot;Nederlanders bepalen zelf wel wat ze doen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 18 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Naar aanleiding van de nieuw aangekondigde maatregelen gaan de gasten en presentatoren in gesprek. Volgens Thomas Erdbrink is Nederland slachtoffer geworden van zijn eigen beleid en denken wij minder na over het gezamenlijke belang. In andere delen van Europa is de instelling anders, waardoor het beleid beter zou werken. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Vooravond gemist? Zo denken mensen over Frank de Boer als nieuwe bondscoach Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond gemist? Thomas Erdbrink: "Nederlanders bepalen zelf wel wat ze doen"

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Thomas Erdbrink: "Nederlanders bepalen zelf wel wat ze doen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen