De Vooravond gemist? Sven Kramer: "Het koek-en-zopie gevoel ebt weg"

De Vooravond gemist? Sven Kramer: "Het koek-en-zopie gevoel ebt weg"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 18 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

"Kinderen leren steeds minder schaatsen, want de sloten en natuurijsbanen zijn niet bevroren." Sven Kramer vindt dat elk kind voor zijn 12e een keer moet leren schaatsen. Om die drempel zo laag mogelijk te krijgen, heeft hij een Academy opgezet.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond gemist?</em> Sven Kramer: &quot;Het koek-en-zopie gevoel ebt weg&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 18 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. "Kinderen leren steeds minder schaatsen, want de sloten en natuurijsbanen zijn niet bevroren." Sven Kramer vindt dat elk kind voor zijn 12e een keer moet leren schaatsen. Om die drempel zo laag mogelijk te krijgen, heeft hij een Academy opgezet. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Vooravond gemist? Jim Deddes dacht dat Theo Maassen veel kleiner was Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond gemist? Sven Kramer: "Het koek-en-zopie gevoel ebt weg"

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Sven Kramer: "Het koek-en-zopie gevoel ebt weg" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen