De Vooravond gemist? Sven Kramer over het stoppen met schaatsen

De Vooravond gemist? Sven Kramer over het stoppen met schaatsen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 18 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Sven Kramer heeft nog niet het gevoel dat hij moet stoppen met schaatsen, maar waarschijnlijk stopt hij na de Olympische Spelen. "Ik ben al prof vanaf mijn achttiende! Dan zijn het een aantal jaar die gaan tellen."

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond gemist?</em> Sven Kramer over het stoppen met schaatsen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 18 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Sven Kramer heeft nog niet het gevoel dat hij moet stoppen met schaatsen, maar waarschijnlijk stopt hij na de Olympische Spelen. "Ik ben al prof vanaf mijn achttiende! Dan zijn het een aantal jaar die gaan tellen." Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Vooravond herdenkt sterfdag Derk Wiersum: "Ondenkbaar dat ik kroongetuige bijsta" Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond gemist? Sven Kramer over het stoppen met schaatsen

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Sven Kramer over het stoppen met schaatsen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen