De Vooravond gemist? Renze Klamer sluit de week af: "Hoera, hoera, hoera!"

De Vooravond gemist? Renze Klamer sluit de week af: "Hoera, hoera, hoera!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 18 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Renze Klamer sluit De Vooravond gezellig muzikaal af. Het hoofdthema van deze week was natuurlijk Prinsjesdag, maar ook de nieuwe coronamaatregelen. Deze verwerkt hij dan ook in een ludiek muziekstuk.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond gemist?</em> Renze Klamer sluit de week af: &quot;Hoera, hoera, hoera!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van vrijdag 18 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Renze Klamer sluit De Vooravond gezellig muzikaal af. Het hoofdthema van deze week was natuurlijk Prinsjesdag, maar ook de nieuwe coronamaatregelen. Deze verwerkt hij dan ook in een ludiek muziekstuk. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. De Vooravond herdenkt sterfdag Derk Wiersum: "Ondenkbaar dat ik kroongetuige bijsta" Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond gemist? Renze Klamer sluit de week af: "Hoera, hoera, hoera!"

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Renze Klamer sluit de week af: "Hoera, hoera, hoera!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen